Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trend Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trend
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 67 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trend Vestjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i sten, bygget i 1989, ligger på en naturgrund kun 150 m fra limfjordsstranden i Trend. Fjordudsigt fra såvel fra hus som grund. Til huset hører stort, såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. På terrasserne kan I nyde såvel morgen- som aftensolen. Indvendig er væggene beklædt med hvidmalet træ. Trælofter og trægulve. Badeværelse med bruser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader samt varmluftovn. I den hyggelige opholdsstue, hvorfra der er udgang til den overdækkede terrasse, finder I brændeovn, TV med parabol (analog), DVD-afspiller samt radio. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng samt 1 værelse med 1 køjeseng. Desuden barneseng og høj barnestol til rådighed. Sandkasse, gynge og carport på grunden. Trend er et af Limfjordens mest attraktive sommerhusområder, og med kun et stenkast fra stranden er dette hus et ideelt feriested for den lille familie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trend
Video - Trend Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !