Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trend Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trend
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 51 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1400 Afstand til indkøb 1300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trend Vestjylland Danmark

Velholdt og hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1977, beliggende i et fredeligt sommerhusområde på en flad naturgrund. På grunden er der gode aktivitets- og legemuligheder såvel for børn som for voksne. Der er bl.a. petanquebane, sandkasse, gynge og en hyggelig bålplads. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der overalt trævægge og -lofter samt gulvtæpper. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet, der er kombineret med stuen, er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og fryser. Stuen er udstyret med DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der endvidere udgang til overdækket og åben terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng samt anneks med 2 enkeltsenge. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Der er installeret klimaanlæg. Carport. Et sommerhus, der er velegnet til en rigtig familieferie i fredelige omgivelser. Trend er et ferieområde tæt ved fjorden med en fin, lille strand samt spisested. Købmand på nærliggende campingplads.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trend
Video - Trend Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !