Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sundby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sundby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sundby Vestjylland Danmark

Utrolig flot beliggende sommerbolig på toppen af en bakke med milevid udsigt over det omkringliggende landskab og Limfjorden. Huset er beliggende langt fra nærmeste nabo i et utroligt smukt landskab - lige noget for naturelskere, der ønsker et pænt hus i pagt med naturen. Huset indeholder stor vinkelstue med TV og parabol (digital) samt panoramaudsigt over vandet og udgang til terrasse med havemøbler. Køkkenet er udstyret med bl.a. spiseplads og opvaskemaskine. Badeværelse med badekar og bruseniche. Desuden gæstetoilet. Til huset hører 4 gode soveværelser: 1 med dobbeltseng og 3 med hver 2 enkeltsenge. Til børnene er der gynge og sandkasse. Huset opvarmes med olie og fyret er placeret i baggangen, hvor der ligeledes er vaskemaskine og fryser. Et pænt hus med en utrolig fredelig og smuk beliggenhed i et område med mange muligheder for gode naturoplevelser såsom molermuseet, stejle klinter, m.m. Besøg også Jesperhus Blomsterpark eller gå på shopping i den hyggelige turistby Nykøbing, der ikke ligger langt væk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sundby
Video - Sundby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !