Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sundby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sundby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sundby Vestjylland Danmark

Stort, rødt, 2-etages sommerhus i træ, bygget i 1973, beliggende på en fuldstændig ugenert naturgrund for enden af en markvej, i læ for vinden. Fra såvel husets dejlige, overdækkede svalegang som fra grunden er der en utroligt flot udsigt over Limfjorden. Til huset hører endvidere åben terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge, lofter og gulve beklædt med træ. Stueetagen indeholder pænt badeværelse med badekar, bruser og vaskemaskine. Køkkenet er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og fryser. Pæn, stor stue med radio, TV med parabol (digial) samt udgang til terrasse. 2 gode værelser med hver 2 enkeltsenge. Endvidere for- og baggang. Fra forgangen er der trappe op til 1. sal med gæstetoilet samt 2 store soveværelser: 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge samt udgang til svalegang. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Et sommerhus, der er velegnet for såvel 1 som 2 familier, beliggende i et område med et rigt dyreliv og en enestående natur. Huset ligger tæt på Jesperhus Blomsterpark, Molermuseet, Dueholm Kloster samt den dejlige ferieby Nykøbing Mors.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sundby
Video - Sundby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !