Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sundby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sundby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 150 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sundby Vestjylland Danmark

Sommerhus på Mors. Ikke langt fra bugten Rovvig, med børnevenlig strand og ideelle betingelser for windsurfere, ligger dette hus på en naturgrund. Huset er bygget i 2 etager i 1930 og total renoveret i 1998. Fra stuen på 1. sal er der udsigt til Limfjorden. Til huset hører stor åben samt overdækket terrasse med havemøbler. Det dejlige køkken er udstyret med bl.a. komfur med keramiske kogeplader og opvaskemaskine. I opholdsstuen med tæppe på gulvet, trælofter og hvidmalede vægge, er der mulighed for hygge med TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng i stueetagen samt 2 værelser med dobbeltseng på 1. sal. Endvidere er huset udstyret med vaskemaskine, tørretumbler, ekstra TV, barneseng og høj barnestol. Spil samt puslespil til hele familien. På den store græsplæne er der plads til leg for både børn og voksne. Kroket, stang-tennis, badminton, gynge og sandkasse med tilbehør til rådighed. Carport.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sundby
Video - Sundby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !