Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sundby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sundby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sundby Vestjylland Danmark

Sommerhus i sten (stuehuset på en tidligere gård), bygget i 1920. Huset har en utroligt smuk beliggenhed på toppen af en bakke i et fredeligt område på nordkysten af den skønne ø Mors. Fra såvel hus som grund er der en utroligt flot udsigt over vandet, det omkringliggende landskab og den lille sø nedenfor huset. Indvendig er gulvene beklædt med dels tæpper, dels træ. Der er endvidere hvidmalede vægge og trælofter. Lille badeværelse med bruser. Endvidere gæstetoilet. Pænt, stort køkken med bl.a. opvaskemaskine og fryser. Spise- og opholdsstue. Opholdsstuen er indrettet med radio, TV med parabol (digital) og brændeovn. God, stor baggang med vaskemaskine. Husets sovepladser fordeler sig på 2 store soveværelser med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge til børnene. Sommerhuset er beliggende i et fredeligt område med et rigt dyreliv og en smuk natur samt gode aktivitetsmuligheder, bl.a. Molermuseet og molerskrænterne med de fantastiske formationer, golf og shoppingmuligheder i den skønne ferieby Nykøbing Mors.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sundby
Video - Sundby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !