Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sundby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sundby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sundby Vestjylland Danmark

Idyllisk og højt beliggende 2-etages feriebolig i sten (stuehuset til en tidligere landejendom) på det skønne Nordmors. Huset ligger på en naturgrund ved en mindre befærdet grusvej i et roligt og naturskønt område, få hundrede meter fra Limfjorden. I stueetagen er der et pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt en gang med vaskemaskine. Pænt køkken med bl.a. opvaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til en stor stue med radio og TV med parabol (digital). I stueetagen er der også 2 store soveværelser: 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. På 1. sal er der endvidere 1 værelse med 2 enkeltsenge. Sandkasse og gynge til børnene. Et sommerhus i et virkelig dejligt område, tæt på indkøbsmuligheder og andre aktivitetsmuligheder, bl.a. Jesperhus Blomsterpark og golfbane. Huset er velegnet for naturelskere, der ønsker en ferie i fred og ro i stil med "svensk bondegårdsidyl".

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sundby
Video - Sundby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !