Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sundby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sundby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sundby Vestjylland Danmark

Sommerhus i gule mursten, bygget i 1920, beliggende på en naturgrund i et roligt område. Fra såvel hus som grund er der en flot udsigt over Limfjorden. Huset ligger på det skønne Nordmors ved en mindre befærdet grusvej i et område med en skøn natur og et rigt dyreliv. Indvendig er der tæpper på gulvene samt hvidmalede vægge og lofter. Der er lavt til loftet og synlige bjælker. Lille badeværelse med bruser. Endvidere gæstetoilet. Baggang med vaskemaskine. Pænt køkken med bl.a. opvaskemaskine og spiseplads. Stue med radio og TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng samt køjeseng. Barneseng, gynge og sandkasse til børnene. Huset ligger tæt på god badestrand samt molerskrænterne med deres fantastiske formationer. I kan også besøge Jesperhus Blomsterpark.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sundby
Video - Sundby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !