Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Strandet Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Strandet
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Strandet Vestjylland Danmark

Sommerhus i sten i 2 etager, bygget i 1977 og renoveret i 1999, beliggende på en skrånende naturgrund, som er omkranset af træer og buske, i et fredeligt område tæt ved Hjarbæk Fjord. Til huset hører et delvist overdækket terrasseareal samt en lille balkon. I stueetagen er der et veludstyret køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine, et badeværelse med bruseniche, en opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital) samt video. 2 soverum; 1 med køjeseng og 1 med 2 enkeltsenge. På 1. sal er der 1 soverum med dobbeltseng og en lille opholdsstue. Barnestol forefindes. På grunden er der sandkasse og gynge til børnene. Kano til 2 pers. til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Strandet
Video - Strandet Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !