Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skyum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skyum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skyum Vestjylland Danmark

Tæt på Limfjordens herlige naturstrand finder I dette sommerhus i sten. Huset er beliggende på en skøn naturgrund omkranset af buske og træer. Der er en flot udsigt ti fjorden fra såvel hus som grund. Til huset hører en stor overdækket terrasse med havemøbler og en dejlig udendørs pejs. Husets opholdsstue er godt og smagfuldt indrettet med bl.a. TV med parabol (digital) og kamin. Store panoramavinduer med blik direkte til fjorden. Køkkenet indeholder bl.a. mikrobølgeovn og fryser. Rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Husets 6 sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng, 1 med 1 køjeseng og 1 med 2 enkeltsenge. Yderligere er huset udstyret med barneseng. Et godt sommerhus som udgangspunkt for en vellykket ferie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skyum
Video - Skyum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !