Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skyum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skyum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skyum Vestjylland Danmark

Skønt beliggende sommerhus i sten med fjordudsigt, bygget i 1972 og moderniseret i 2007. Huset ligger i et veludbygget sommerhusområde kun 200 m fra fjorden og tæt ved et stort område med borde, bænke, legeplads og mulighed for boldspil. Endvidere gode bademuligheder. Indvendigt er væggene malet i lyse farver, lofterne er beklædt med lyst træ og på gulvene er der fliser. Stort, flot køkken med alle moderne hjælpemidler - bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med varmluftsovn og keramiske kogeplader. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stor stue med brændeovn, TV med parabol, DVD-afspiller og ikke mindst en dejlig udsigt over fjorden. Huset har 2 soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 køjepladser. Til huset hører også 2 terrasser - en åben og en overdækket med havemøbler. Endvidere vaskemaskine og carport. Huset opvarmes ved hjælp af solvarme og olie. Dejligt sommerhus for den lille familie - tæt ved mange attraktioner, bl.a. Jesperhus Blomsterpark.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skyum
Video - Skyum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !