Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skyum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skyum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 14 Soverum    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 5000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skyum Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i sten beliggende på en stor naturgrund med bl.a. spa og sauna. Huset er en total renoveret (2000) landejendom i to etager, centralt beliggende med gode fiskemuligheder. Terrasse med havemøbler. Vandskurede vægge. Gulvene er belagt med fliser. Flot indrettet bl.a. med to badeværelser med bruseniche. Fra det ene badeværelse er der adgang til husets sauna. Desuden er der et dejligt, men dog uopvarmet separat rum der indeholder en 4-5-pers. spa. Det store køkken er udstyret med fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn samt keramiske kogeplader og giver direkte adgang til den åbne terrasse. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen som indeholder brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabolantenne og radio med CD-afspiller. Endvidere vaskemaskine til rådighed. 3 soveværelser i stueetagen og 2 på 1. sal. samt hems med 4 enkeltsenge. Et skønt sommerhus, der også er velegnet til 2 familier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skyum
Video - Skyum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !