Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sillerslev Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sillerslev
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 350 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sillerslev Vestjylland Danmark

Lækkert 2-plans murstenshus, bygget i 2004 af de bedste materialer, beliggende på en naturgrund med have i et fredeligt område med en fantastisk udsigt over fjorden både fra huset og terrassen. Både åben og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er der dels trægulve dels klinkegulve. Vægge og lofter er beklædt med lyst træ. Dejligt badeværelse med 2-pers. spa., bruseniche og gulvvarme. Moderne køkken med bl.a. varmluftovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Pænt møbleret stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. 3 gode soveværelser på 1. sal: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Fra det ene er der adgang til altan med udsigt over vandet. Huset ligger i et attraktivt ferieområde med gode fiske- og bademuligheder. Tæt på Jesperhus Blomsterpark og den gode handelsby Nykøbing.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sillerslev
Video - Sillerslev Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !