Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 180 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Helt utrolig smukt beliggende sommerhus, bygget i sten 1974 og renoveret 2007, så det i dag fremstår som en meget moderne feriebolig med en fantastisk flot udsigt over fjorden. Huset ligger meget ugeneret på en stor naturgrund helt ud til vandet, med egen badestrand og mulighed for en sejltur på fjorden i robåden, der hører med til huset. Til huset hører godt såvel åbent som overdækket terrasseareal med gode læforhold og havemøbler. Indvendigt er gulvene belagt med tæpper og klinker, vægge malede i lyse farver og lofterne beklædt med træ. 2 badeværelser med bruseniche. Sauna. Husets køkken ligger i åben forbindelse med den ene stue, ligeledes med flot udsigt og udstyret med alle nutidens hjælpemidler, bl. a. fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. 2 dejlige store stuer, den ene med panoramaudsigt over vandet, pillebrændeovn, TV med parabol (analog), video og stereoanlæg med CD-afspiller. I den anden er der flygel, hvori der er sat et el-klaver, diverse musikinstrumenter samt ikke at forglemme husets dejlige 2-pers. spa. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Vaskemaskine, tørretumbler og solarium til rådighed. Huset egner sig særdeles godt til 2 familier, da der er 2 dejlige værelser samt badeværelse i hver ende af huset. Desuden udhus med 2 cykler til fri afbenyttelse. Som nævnt tidligere ligger huset med en helt ubeskrivelig beliggenhed og alligevel ikke langt fra forretninger (ca. 3 km). I kan også shoppe i den nærliggende hyggelige handelsby Nykøbing, besøge Jesperhus Blomsterpark osv. Mulighederne for adspredelse i området er mange, bl.a. badning, fiskeri, golf, kunstudstillinger, museer og ikke mindst den storslåede natur i omegnen. Et virkelig skønt sommerhus på alle årstider for familien, der ønsker fred, ro og en flot udsigt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !