Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 50 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Meget velholdt bjælkehus, bygget 1980, højt beliggende på en dejlig, lukket natur-/havegrund for enden af rolig vej i et roligt og veludbygget sommerhusområde, kun ca. 100 m fra vandet med god strand og badebro. Til huset hører dejligt, såvel åbent som overdækket terrasseareal. Indvendig er der trævægge og -lofter. Trægulve, dog gulvtæppe i stue. Badeværelse med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser og mikrobølgeovn. Hyggelig opholdsstue indrettet med komfortable møbler, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Et godt sommerhus til dem, som ønsker fred og ro. I området er der gode bade-, vandre- og fiskeforhold.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !