Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Utrolig smukt beliggende sommerhus i træ beliggende i rolige omgivelser tæt på fjorden med en storslået udsigt over vandet til bl.a. Fur. Det hyggelige hus er bygget i 1967, og ligger på en meget stor naturgrund omgivet af træer med direkte adgang til vandet og dejlig børnevenlig strand (en del af grunden er indhegnet). Åben terrasse med havemøbler. Dels trægulve og dels tæpper. Skråvægge i træ. Badeværelse med bruser. Funktionelt, åbent køkken med bl.a. opvaskemaskine. 2 stuer, den ene er indrettet med TV med DVD-afspiller samt 2 sovepladser, den anden med spisebord og brændeovn. 1 værelse med dobbeltseng samt hems med 2 sovepladser. Barneseng og høj barnestol samt vaskemaskine og carport til rådighed. Huset er ideelt for naturelskere, der ønsker fred og ro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !