Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1980, beliggende på en dejlig, stor, skrånende natur-/havegrund i et fredeligt område. Til huset hører stor sydvendt terrasse med havemøbler samt en dejlig udsigt til marker og det åbne landskab. Gulvtæppe på værelserne og i stue samt vinyl i køkkenet. Trævægge og -lofter. Pænt badeværelse med bruseniche. Funktionelt køkken med bl.a. mikrobølgeovn i åben forbindelse med stuen. Pænt møbleret stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt god udsigt over marker og skov. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum; 1 med dobbeltseng samt 2 med køjeseng. Et hyggeligt sommerhus, der er beliggende i et område med gode muligheder for badning, fiskeri samt vandreture i naturen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !