Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 112 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Pænt og personligt indrettet sommerhus i sten, bygget i 1974 og løbende renoveret, beliggende på en skrånende naturgrund - kun 100 m fra fjorden. Fra såvel hus som grund er der fjordudsigt. Til huset hører terrasse med diverse havemøbler og flot udestue. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ og der er trælaminat på gulvene. I badeværelset er der bruseniche. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a. mikrobølgeovn. I den hyggeligt indrettede opholdsstue er der bl.a. TV og brændeovn. I huset er der 3 soverum: 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Barneseng forefindes. Fælles legeplads i nærheden af huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !