Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget 1989, med dejlig fredelig beliggenhed i udbygget sommerhusområde på natur-/havegrund. Fra såvel hus som grund er der utrolig flot panoramaudsigt over fjorden. Til huset hører overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der træ og tæpper på gulvene samt lyse, malede vægge og lofter. Badeværelse med gulvvarme og bruser. Køkkenet er kombineret med stuen og bl. a. udstyret med fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 med hver 1 køjeseng. Vaskemaskine til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt sandkasse og gynge. I området er der gode fiske- og bademuligheder. Et sommerhus for familien, som ønsker fred og ro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !