Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Selde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 8000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selde Vestjylland Danmark

Lækkert, nyt sort sommerhus i træ, bygget i 2007, beliggende på en meget stor, ugenert naturgrund. Panoramaudsigt over Limfjorden mod Mors og Fur fra stuen og de overdækkede terrasser. Indvendig er der hvide vægge og lofter samt højt til loftet, hvilket bevirker, at rummene er behagelige at opholde sig i. Gulvvarme overalt. 2 badeværelser med bruseniche, det ene er endvidere indrettet med 2-pers. spa. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader (induktion) samt amerikansk køleskab med isterningemaskine. Huset indeholder også en dejlig stue med brændeovn, 37" TV med parabol (digital), DVD-afspiller, video og stereoanlæg med CD-afspiller samt trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). 3 soveværelser med dobbeltseng. Fra stuen fører en trappestige op til en høj hems med 2 sovepladser (madrasser). Fra alle rum er der direkte udgang til de overdækkede terrasser. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Til huset hører endvidere et anneks, der er meget velegnet til f.eks. 2 unge mennesker. Annekset er indrettet med dobbeltseng, tekøkken med køleskab og kogeplader, spisebord, dartspil og bordfodboldspil. Der er endvidere et badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Huset, som kan bruges på alle tider af året, er velegnet for familien, der ønsker en afslappende ferie i den skønne natur. Der er særdeles gode muligheder for leg og udendørs aktiviteter, f.eks. beachvolley og gemmeleg. Sandkasse, gynge og boldbane på grunden. Gode fiske- og bademuligheder (husk badesko, da der er sten nogle steder). Hvis I f.eks. medbringer gummibåd eller surfbræt, kan I sejle eller surfe fra stranden nedenfor huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selde
Video - Selde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !