Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nykøbing Mors Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Nykøbing Mors
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 900 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nykøbing Mors Vestjylland Danmark

Dejligt rummeligt sommerhus, bygget 1967 og moderniseret 2005, beliggende på en dejlig stor, ugenert skov/naturgrund. Både åben og overdækket terrasse med gode læforhold. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med træ, og på gulvene er der tæpper. Mindre badeværelse med bruser. Nyt køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet indeholder bl. a. fryser og varmluftovn. Stor stue med TV, DVD-afspiller, CD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Sovepladserne fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Udenfor er der lavet et smart vaskerum med varmt vand og bruser. Et virkelig godt hus i udkanten af en lille hyggelig by på Sydmors ikke langt fra vandet, hvor der er gode muligheder for at bade, fiske eller blot nyde den dejlige natur. Huset ligger centralt for områdets attraktioner, fx Jesperhus Blomsterpark.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nykøbing Mors
Video - Nykøbing Mors Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !