Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lyby Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lyby Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lyby Strand Vestjylland Danmark

Pænt stort sommerhus i gasbetonsten og med fladt tag, bygget i 1971. Huset er beliggende på en dejlig stor naturgrund i meget fredelige omgivelser, tæt på fjorden med alle dens aktivitetsmuligheder. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trælofter og lyse, malede vægge. Endvidere er der klinkegulv i køkken, gang og på badeværelset samt gulvtæpper i stue og på værelser. Badeværelse med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser og er kombineret med den pæne, store stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Ekstra TV til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum; 1 med dobbeltseng og udgang til terrasse samt 2 med hver 2 køjepladser. Sandkasse og gynge til børnene. Et sommerhus, der er beliggende i et virkelig dejligt sommerhusområde med en flot natur og få km til den dejlige handelsby Skive med alle dens attraktioner og shoppingmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lyby Strand


Lyby Strand er en meget børnevenlig badestrand da vandet ved fjorden er både rent, roligt og lavvandet. Lyby Strand har desuden egen badebro og stranden betegnes iøvrigt som handicapvenlig, da det er muligt for kørestolsbrugere at køre helt ned til vandet. Sommerhusområdet ved Lyby Strand er særdeles velegnet til en afslappende familieferie.

Der er ikke langt til Skive med et stort udvalg af butikker og indkøbsmuligheder. Oplev f.eks. det hyggelige netværk af gågader i byens centrum.


Video - Lyby Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !