Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lyby Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lyby Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 182 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lyby Strand Vestjylland Danmark

På en stor, græsklædt naturgrund i et sommerhusområde, tæt ved fjorden finder I dette virkelig pæne sommerhus i sten/træ i 2 etager og bygget i 1986. Åben terrasse samt en stor, delvis overdækket terrasse på 1. sal, hvorfra der er en god udsigt over området. Stueetagen indeholder: Stort badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Separat spa-rum med 2-pers. spa og adgang til sauna. Flot, moderne køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn samt komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader. Dejlig spisestue med parketgulv og brændeovn. 2 store soverum med dobbeltsenge. 1. sal indeholder: Stor stue med DVD-afspiller, TV med parabol (digital), stereoanlæg med CD-afspiller samt dobbelt sovesofa. Gulvtæpper på 1. sal. Af yderligere udstyr kan nævnes: Ekstra TV og DVD-afspiller, vaskemaskine, tørretumbler, fryser, barneseng og høj barnestol. Desuden carport. Badebro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lyby Strand


Lyby Strand er en meget børnevenlig badestrand da vandet ved fjorden er både rent, roligt og lavvandet. Lyby Strand har desuden egen badebro og stranden betegnes iøvrigt som handicapvenlig, da det er muligt for kørestolsbrugere at køre helt ned til vandet. Sommerhusområdet ved Lyby Strand er særdeles velegnet til en afslappende familieferie.

Der er ikke langt til Skive med et stort udvalg af butikker og indkøbsmuligheder. Oplev f.eks. det hyggelige netværk af gågader i byens centrum.


Video - Lyby Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !