Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Louns Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Louns
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 77 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Louns Vestjylland Danmark

I et naturskønt og fredeligt område ved Hvalpsund og 700 m fra fjorden ligger dette smagfuldt udstyrede og velindrettede sommerhus, bygget i træ i 2004. Til huset hører godt såvel åbent som overdækket terrasseareaal mod øst og syd/vest med havemøbler. Indvendigt er der trævægge, -lofter og -gulve overalt, dog er der klinkegulv på badeværelse og i gang samt vinylgulv i køkkenet. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I forlængelse af stuen ligger køkkenet med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Lille, praktisk bryggers/grovkøkken med vaskemaskine og mikrobølgeovn. Den lyse stue har udgang til den overdækkede terrasse og er indrettet med en hyggelig brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. På grunden, der er omgivet af høje træer, er der plads til leg og spil. Der findes endvidere gynge og sandkasse samt hyggelig bålplads. Louns har en særpræget blanding af natur, marker, sommerhusområder og fjorden på begge sider. Der er endvidere vandrestier i de fredede arealer. Hvalpsund er en hyggelig by med flere spisesteder, dagligvarebutik, en lille havn, lystbådehavn samt golfbane (fra 2007). Et særdeles godt udgangspunkt for en afslappet ferie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Louns
Video - Louns Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !