Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lihme Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lihme
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 350 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lihme Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i sten, bygget 1980, beliggende på en skov-/naturgrund i fredelige omgivelser. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der trævægge og -lofter samt tæpper og træ på gulvene. Dejligt badeværelse med lækker dampkabine. Godt, stort køkken kombineret med opholdsstuen og udstyret med bl. a. fryser og opvaskemaskine. Dejlig, stor opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), stereoanlæg og CD-afspiller. Fra stuen er der opgang til dejlig stor hems med 2 sovepladser. Endvidere er der udgang til terrassen og haven. I stueetagen er der 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng. I kælderetagen er der stort disponibelt rum med vaskemaskine og tørretumbler, bruser og sauna samt 1 ekstra værelse med dobbeltseng. Et dejligt sommerhus med en meget charmerende beliggenhed med en lille rislende bæk i baghaven - et eldorado for børn. Endvidere tæt på vandet, hvor I kan bade og fiske. Et sommerhus for naturelskere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lihme
Video - Lihme Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !