Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lihme Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lihme
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lihme Vestjylland Danmark

Utrolig fredeligt beliggende sommerhus i træ, bygget i 1970, men ombygget og moderniseret i 2001, så det i dag fremstår som et virkelig dejligt hus. Huset er beliggende på en stor, ugenert naturgrund med flot udsigt over fjorden fra såvel hus som grund. Der er kun ca. 75 meter til vandet, hvor I både kan bade og fiske samt nyde den smukke natur. Til huset hører en dejlig, åben terrasse med udsigt over fjorden og gode havemøbler. Indvendig er der trægulve, -vægge og -lofter. Pænt badeværelse med bruseniche. Køkkenet er kombineret med stuen og er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og fryser. Dejlig, stor opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 3 gode soveværelser: 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Vaskemaskine til rådighed. Et virkelig dejligt hus for såvel lystfiskere som naturelskere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lihme
Video - Lihme Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !