Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lihme Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lihme
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 88 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lihme Vestjylland Danmark

Pænt, stort sommerhus i træ, bygget i 1986, beliggende på en dejlig, stor natur-/havegrund i et virkelig fredeligt og roligt sommerhusområde ikke langt fra den skønne Limfjord med alle dens aktivitetsmuligheder. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er gulve, vægge og lofter beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og indeholder alle moderne hjælpemidler, bl.a. dybfryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Stor stue med brændeovn, TV med parabol (digital), video og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne er fordelt på 3 gode, store værelser: 1 med dobbeltseng og køjeseng, 1 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Solarium til rådighed. Til de små feriegæster er der gynge, sandkasse, barneseng samt høj barnestol. På grunden er der også en dejlig bålplads. Et virkelig dejligt hus på alle årstider. Der er gode aktivitetsmuligheder i området, bl.a. badning, fiskeri, surfing (surferskole) eller blot vandreture i den skønne natur. Få hundrede meter fra huset er der et stort badeland og i området er der mange andre udflugtsmål.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Lihme




Video - Lihme Vestjylland




Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !