Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hvidbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Hvidbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 45 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hvidbjerg Østjylland Danmark

Utroligt flot beliggende sommerhus med grund direkte til Limfjorden. Huset er bygget i træ i 2001 og ligger i et meget roligt landsbymiljø, afskærmet fra offentlig vej. Til grunden, der er beplantet med græs og hybenroser, hører egen strand. Der er både robåd og kajak til rådighed for lejerne. Fra såvel hus som overalt på grunden er der en meget flot udsigt over vandet. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve, hvidmalede vægge samt trælofter. Virkelig pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Køkkenet er kombineret med stuen og er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Dejlig, stor opholdsstue med panoramaudsigt og udgang til terrasse. Stuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 pæne værelser med dobbeltseng. Desuden findes en "høj" hems med god plads samt ekstra TV. Et virkelig flot og skønt beliggende sommerhus til en fredelig ferie på alle årstider. Huset ligger i et område med utroligt godt fiskevand samt godt, børnevenligt badevand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hvidbjerg


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !