Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hvalpsund Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Hvalpsund
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 96 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hvalpsund Vestjylland Danmark

Velholdt og højtbeliggende sommerhus i træ med helt enestående panoramaudsigt over Limfjorden på kuperet naturgrund i fredet område. Huset er bygget 1969 og moderniseret 2003. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler, hvorfra den fantastiske udsigt kan nydes på alle tider af året. Indvendigt er der laminatgulve, trælofter og vandskurede vægge. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og bl. a. udstyret med opvaskemaskine og fryser. Den hyggelige, kombinerede spise- og opholdsafdeling er indrettet med panoramavinduer mod vandet, brændeovn, TV med parabol (analog), stereoanlæg med CD-afspiller, video og DVD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser; 2 værelser med dobbeltseng og 1 køjeplads samt 1 værelse med dobbeltseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, gyngestativ og sandkasse til rådighed. Huset er yderst attraktivt for jer, som ønsker fred og ro, idyllisk beliggenhed og pragtfuld udsigt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hvalpsund
Video - Hvalpsund Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !