Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hostrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Hostrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 145 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hostrup Vestjylland Danmark

Ældre sommerhus i træ, bygget 1970 og delvist renoveret 2000, beliggende på en naturgrund. Fra såvel hus som grund er der en unik panoramaudsigt over Venø Bugt. Til huset hører stor, åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der trævægge, trælofter med synlige bjælker samt klinke- og linoleumsgulve. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I disponibelt rum under huset ekstra badeværelse med bruser. Det funktionelle køkken, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, er bl. a. udstyret med opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med pejs, TV med parabol (digital) og udgang til den store terrasse. Fra stuen er der flot udsigt over vandet. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser med hver 2 enkeltsenge. Der er gode muligheder for at bade i bugten, hvor der forefindes badebro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hostrup
Video - Hostrup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !