Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hostrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Hostrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 95 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hostrup Vestjylland Danmark

På en stor naturgrund tæt ved fjorden ligger dette hyggelige sommerhus i 2 etager. Huset er i træ, bygget i 1977 og løbende renoveret (senest i 2008). Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge og -lofter samt gulvtæpper overalt, dog vinylgulv i køkken og gang. Badeværelse i kælderen med bruseniche og 2-pers. spa. Gæstetoilet med vaskemaskine. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (analog), stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til den åbne terrasse. Ekstra TV i kælderen. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng i stueetagen og 1 soveværelse med dobbeltseng i kælderen. Barneseng, høj barnestol, gynge, sandkasse, legehus og indhegnet vollyball- og fodboldbane til børnene.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hostrup
Video - Hostrup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !