Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hjarbæk Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Hjarbæk
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 87 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hjarbæk Vestjylland Danmark

Pragtfuldt og velbeliggende luksussommerhus med bl.a. spa. Huset er opført i træ i 1997, og det ligger på en skøn naturgrund, kun 50 m fra fjorden. Fra hus og grund er der en fantastisk panoramaudsigt over Hjarbæk Fjord. Overdækket og stor, åben terrasse med havemøbler. Lofter og vægge er overalt beklædt med lyst fyrretræ. Trægulve overalt, dog klinkegulv i gang, bryggers og badeværelse. Flot badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og gulvvarme. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Den store køkkenafdeling er veludstyret med bl.a. fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Hyggelig og velmøbleret opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital). Der er endvidere høj barnestol og barneseng til rådighed. 3 gode soveværelser. Sandkasse og gynge til børnene. Carport på grunden. Et sommerhus i skønne, rolige omgivelser med en pragtfuld udsigt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hjarbæk
Video - Hjarbæk Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !