Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helligsø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Helligsø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helligsø Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i sten, bygget i 1976, beliggende på en dejlig lukket og ugenert have-/naturgrund kun 300 m fra fjorden. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Trægulv i stue samt gulvtæpper på værelserne. Malede vægge samt trælofter. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt udgang til østvendt terrasse. Dejlig stor og pænt møbleret stue med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 2 køjesenge. Fryser og vaskemaskine til rådighed. Barneseng, høj barnestol samt sandkasse til børnene. Der er installeret en energibesparende varmepumpe. Et virkelig godt sommerhus på alle årstider, der er beliggende i et område med gode muligheder for bl.a. badning, fiskeri og windsurfing.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helligsø
Video - Helligsø Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !