Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helligsø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Helligsø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 73 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helligsø Vestjylland Danmark

Virkelig naturskønt beliggende, på en meget stor skovgrund i fredelige omgivelser finder I dette sommerhus i træ, bygget i 1973 og renoveret i 2007. Til huset hører dejlig stor, tildels overdækket og sydvendt træterrasse med gode læforhold og fine havemøbler. Til børnene findes der gynge, sandkasse og legehus samt gode muligheder for boldspil på grunden. Husets gulve, vægge og lofter er beklædt med træ. Hyggeligt mindre køkken med bl.a. fryser og vaskemaskine. Dejlig stor og sydvendt stue med brændeovn, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Til huset hører 3 soveværelser, 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Der findes desuden carport og redskabsrum. I området er der gode bade-, fiske-og surfmuligheder, og ikke mindst muligheder for vandreture i den smukke natur. Der er ikke langt til den hyggelige turistby Struer eller til Vesterhavet ved Agger. Desuden findes der Golfbane, badeland og wellnesscenter indenfor 6 km fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helligsø
Video - Helligsø Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !