Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helligsø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Helligsø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 30 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helligsø Vestjylland Danmark

Dejligt 2-etages sommerhus i sten, bygget i 1973 og moderniseret i 2003, beliggende på en dejlig grund med græs, der går direkte ned til vandet. Fra såvel hus som grund er der flot panoramaudsigt over Limfjorden. Til huset hører stor overdækket terrasse med diverse havemøbler og flot udsigt til vandet. Gulvtæpper overalt samt malede vægge og lyse trælofter. Dejligt badeværelse med bruser. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er bl.a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader. Stor stue med udgang til overdækket terrasse. På 1. sal er der endnu en stor stue med gode møbler samt TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum (alle med dobbeltseng); 1 i stueetagen og 2 på 1. sal. Et virkelig dejligt sommerhus for lystfiskere eller for folk, der ønsker at nyde udsigten over vandet. Der er endvidere mange andre aktivitetsmuligheder i området, bl.a. gode badestrande, windsurfing, vandreture samt shopping i de nærliggende byer. Bemærk: Der må påregnes nogen støj fra det nærliggende teglværk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helligsø
Video - Helligsø Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !