Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helligsø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Helligsø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 58 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helligsø Vestjylland Danmark

Dejligt, lille, lyst og venligt sommerhus i sten, bygget i 1979 og løbende vedligeholdt, beliggende på en natur-/havegrund i et pænt og roligt sommerhusområde ikke langt fra vandet. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler og terrassevarmer. Gulvtæpper på værelserne og trægulv i køkken og stue. Lyse malede vægge og lyse trælofter. Pænt badeværelse med bruseniche. Godt indrettet køkken i forbindelse med stuen med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og fryser. Stuen er indrettet med brændeovn, video, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Vaskemaskine og ekstra TV til rådighed. Husets sovepladser er for delt på 1 værelse med dobbeltseng og 2 med 1 køjeseng. Barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge til børnene. Huset er udstyret med varmepumpe/aircondition, hvilket reducerer varmeudgiften og forbedrer indeklimaet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helligsø
Video - Helligsø Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !