Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helligsø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Helligsø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 63 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helligsø Vestjylland Danmark

Virkelig flot og smagfuldt møbleret sommerhus i sten og træ, bygget i 1972 og total ombygget i 2005, beliggende på en god natur-/havegrund ikke langt fra vandet. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Klinkegulv i køkken, stue og på badeværelse samt gulvtæppe på værelserne. Endvidere lyse trælofter. Stort badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser samt udgang til haven. Dejlig stue med brændeovn, TV med parabolantenne og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til en dejlig udestue med gode møbler. Sovepladserne er fordelt på 2 gode soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Et virkelig dejligt sommerhus, der er ideelt for den lille familie, beliggende i et sommerhusområde med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. fiskeri, badning og vandreture i naturen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helligsø
Video - Helligsø Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !