Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gatten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Gatten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gatten Nordjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus med spa er renoveret 2001 og ligger på en stor skov-/naturgrund i Gatten, midt i det rolige og naturskønne Limfjordsland. Til huset hører en åben terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt fremstår huset med de store panoramavinduer lyst og venligt. Vægge og lofter er beklædt med lyse træpaneler. I badeværelserne og opholdsstuen er der lyse klinker med gulvvarme, tæpper i værelserne samt trælaminat i køkkenet. 2 badeværelser med bruseniche. Det store badeværelse er udstyret med 2-pers. spa samt direkte adgang til husets dejligt store sauna. Køkkenet er kombineret med spiseafdelingen og bl. a. udstyret med varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den forsænkede opholdsstue har loft til kip og er indrettet med lyst, gedigent sofaarrangement, brændeovn med glaslåge, TV med parabol (analog), video samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 2 med hver 1 køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Vaskemaskine, tørretumbler og fryser til rådighed. Huset ligger kun ca. 500 m fra en af Danmarks bedste badesøer, Øjesø, samt fiskesøen Sjørup Sø. Derudover er der ca. 1 km til den berømte Himmerland Golf & Country Club med 3 udfordrende 18-hullers golfbaner. Himmerland Bowling og Sportcenter ved golfbanerne byder på bl. a. bowlingbaner, squashbaner, pool, legerum, spillemaskiner, en stor café og en hyggelig bar.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gatten
Video - Gatten Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !