Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gatten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordjylland Gatten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 12000 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gatten Nordjylland Danmark

På en stor grund i et meget fredeligt sommerhusområde ligger dette nyrenoverede sommerhus med en flot udsigt over marken. Grunden ligger i udkanten af skoven og kun 300 meter fra en sø. Desuden er der kun 2,8 km. kørsel til Himmerland Golf og Contry Club, som har 3 stk. 18-huls baner. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der malede trælofter og -vægge. Gulvene er bl.a. belagt med vinyl, som ligner klinker. Huset er delvist renoveret i 2005 og indeholder en dejlig, lys stue med udsigt til marken, brændeovn, TV (kun danske kanaler), stereoanlæg med CD-afspiller og udgang til den overdækkede terrasse. Køkkenet er åbent mod stuen og indeholder bl.a. opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Depotrum med stor køle-/fryseskab. Badeværelse med bruser. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 3/4-seng (140 cm), 1 værelse med køjeseng samt 1 soveplads på enkelt sovesofa i opholdsstuen. Til de mindste findes barneseng og høj barnestol. Huset ventileres/opvarmes via solvarmepanel. I området er der skov og landbrugsarealer. Der er mulighed for at fiske og at trave i den varierede natur. 12 km fra huset ligger Trend strand, som er en fin sandbadestrand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gatten
Video - Gatten Nordjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !