Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fur Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fur
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 180 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fur Vestjylland Danmark

På den sydlige del af Limfjordsøen Fur ligger denne utroligt lækre feriebolig i sten, bygget i 1998. Huset er i 2 etager og har en utrolig god beliggenhed næsten helt ud til vandet. Fra såvel grunden, den dejlige, sydvendte terrasse samt fra den dejlige, store, lyse opholdsstue på 1. sal er der en utrolig flot udsigt over vandet. Trægulv i stue, gulvtæpper på værelserne samt pæne klinkegulve i gange og på badeværelser. Endvidere vandskurede vægge og trælofter. Grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert badeværelse i stueetagen med bruseniche og 2-pers. spa. Endnu et dejligt, stort badeværelse på 1. sal med bruseniche. Fra stueetagen fører en elegant trappeopgang op til 1. sal med det moderne køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Køkkenet er kombineret med den dejlige, store opholdsstue med panoramaudsigt over Limfjorden med det skønne Salling i baggrunden. Stuen er endvidere smagfuldt indrettet med TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Sovepladserne fordeler sig på 2 pæne soveværelser på 1. sal med dobbeltseng samt 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge i stueetagen. Endvidere dobbelt sovesofa i stuen. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Et virkelig dejligt sommerhus, der er ideelt til ferie på alle årstider og velegnet til 2 familier. Fur er en virkelig dejlig ferieø med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. badning, surfing og fiskeri samt en utrolig hyggelig stemning omkring lystbåde-/fiskerihavnen. Bemærk: Huset opvarmes med fjernvarme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie på Fur


Fur er en lille ø i Limfjorden - lige nord for Salling. Den største by på øen er Nederby med 637 indbyggere (2010). Øen har færgeforbindelse over Fur Sund til Branden på Sallingsiden. Fur hører til Skive Kommune og ligger i Region Midtjylland.

Øen er på 22 km² og var indtil 1860 skovløs. I dag er der skov flere steder. Mod syd er øen lav og frugtbar, mod nord er der højere lyngklædte bakker og klinter med moler, samt jern-sandsten (rødsten). Moleret anvendes til produktion af specialtegl. Desuden er der en produktion af kattegrus. I moleret findes forsteninger, der er ca. 55 millioner år gamle. Forsteninger af dyr og planter kan ses på Fur Museum.

De gamle landsbyer på øens sydlige del er nu nærmest vokset sammen til én langstrakt bebyggelse. På øens nordlige og østlige del findes flere sommerhusområder. Fur Kirke ligger højt på en gammel havskrænt på øens østside.

Fur besøges hvert år af mange turister, der typisk kommer på en dagsudflugt, med sejlbåd eller bor i sommerhus eller på øens eneste campingplads, Fur Camping. Et nyt og meget besøgt udflugtsmål er Fur Bryghus.

Der er færgeoverfart fra Branden til Fur med færgen "Sleipner-Fur", overfarten tager 3-4 minutter.Video - Fur Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !