Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Amtoft Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Amtoft
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 9 Soverum    
Areal 143 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Amtoft Vestjylland Danmark

Virkelig lækkert sommerhus i træ/sten med mange detaljer. Bygget i 1971 og total om-/tilbygget i 1993. Det er beliggende på en stor grund med græs, der er omkranset af træer, i et helt udbygget sommerhusområde ca. 200 m fra fjorden. Trægulv på værelser og klinkegulv i køkken, stue og på badeværelser. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme, det store har endvidere 2-pers. spa og adgang til sauna. Køkken i forbindelse med stuen med fryser, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Dejlig, stor, lys og pænt møbleret stue med brændeovn, TV med parabol (digital), video og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 soverum med dobbeltseng, 1 med 1 enkeltseng og køjeseng. 2 sovepladser på hems. Solarium, vaskemaskine og tørretumbler. Barneseng, høj barnestol, gynge, sandkasse og legehus. Carport. Et virkelig dejligt hus året rundt med mange aktivitetsmuligheder tæt på huset, bl.a. badning, fiskeri, surfing eller vandreture i den smukke natur.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Amtoft
Video - Amtoft Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !