Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Amtoft Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Amtoft
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 107 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 350 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Amtoft Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i træ, bygget i 1984 og løbende renoveret, beliggende på en stor ugenert naturgrund med en fantastisk flot udsigt over fjorden fra såvel hus som grund, der går direkte til vandet. Stort, åbent terrasseareal med diverse havemøbler. Terrassen mod syd har stor markise, her kan man nyde udsigten over vandet. Lyse trævægge og -lofter. Trægulve overalt, dog gulvtæpper på de store værelser. Dejligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet, der er i åben forbindelse med stuen, er udstyret med fryser, komfur med keramiske kogeplader og opvaskemaskine. Dejlig, stor stue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt flot udsigt over vandet. Vaskemaskine og barneseng til rådighed. Gynge, sandkasse og petanquebane på grunden. Et virkelig dejligt hus for såvel en som to familier på alle årstider. Huset ligger i fredelige omgivelser og i en dejlig natur, hvor der både er bade- og fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Amtoft
Video - Amtoft Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !