Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Amtoft Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Amtoft
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 66 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Amtoft Vestjylland Danmark

Kun 200 m fra Limfjorden finder I dette sommerhus i træ, bygget i 1974 og moderniseret i 2000. Huset er beliggende på en velplejet havegrund omgivet af store fyrretræer i et fredeligt område. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er lofter og vægge beklædt med træ. Trægulve i alle rum. I den hyggeligt indrettede opholds- og spisestue er der TV med parabol (digital) og brændeovn. Det nye køkken (2009) er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med køjeseng. Et pænt sommerhus med god udendørs plads til sport og leg, beliggende tæt ved vandet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Amtoft
Video - Amtoft Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !