Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Amtoft Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Amtoft
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 55 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Amtoft Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt og velbeliggende sommerhus i træ med spa og solarium. Huset, som er renoveret i 1999/2001, er beliggende på en naturgrund og har panoramaudsigt over fjorden fra såvel hus som terrasse. Til huset hører et terrasseareal med diverse havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper. Væggene og lofterne er beklædt med træ. Det skønne badeværelse er udstyret med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine og opvarmet flisegulv. Huset indeholder desuden et funktionelt køkken med bl.a. fryser og mikrobølgeovn. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn samt TV med parabolantenne. Endvidere er der solarium til rådighed. Huset er indrettet med 2 komfortable soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Til børnene er der sandkasse og gynge. Robåd på grunden. Dette hus er beliggende i dejlige omgivelser og danner de perfekte rammer om en vellykket ferie uanset årstiden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Amtoft
Video - Amtoft Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !