Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vrist Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vrist
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 73 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vrist Vestjylland Danmark

Godt sommerhus i sten, bygget i 1980, beliggende på en natur-/klitgrund i et attraktivt sommerhusområde, tæt på det dejlige Vesterhav med de mange aktivitetsmuligheder, bl.a. badning, fiskeri eller en frisk spadseretur langs vandkanten. Til huset hører stort terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der trægulve, dog gulvtæpper på værelserne. Endvidere er der dels trævægge, dels murstensvægge samt trælofter. Nyt badeværelse (2010) med bruseniche. Det funktionelle køkken er kombineret med stuen og er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og fryser. Pæn stue, der er indrettet med bl.a. brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg. Fra stuen er der udgang til terrassen. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng samt 1 med 2 køjesenge. Desuden vaskemaskine til rådighed. Et dejligt sommerhus for familien, der ønsker en ferie i et virkelig dejligt sommerhusområde med mange aktivitetsmuligheder inden for kort afstand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vrist
Video - Vrist Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !