Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vrist Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vrist
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 104 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 450 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vrist Vestjylland Danmark

Virkelig lækkert sommerhus i træ, bygget i 2004, beliggende på en dejlig naturgrund i et attraktivt sommerhusområde kun 450 fra Vesterhavet med gode bademuligheder. Til huset hører åbent terrasseareal med diverse havemøbler. Indvendigt er der træ på lofter, vægge og gulve, dog opvarmet klinkegulv i gæstetoilet og i det dejlige badeværelse, som er udstyret med bruseniche, 2-pers. spa og adgang til saunaen. Gæstetoilet. Køkkenet er åbent i forbindelse med spise- og opholdsstuen og indeholder bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Dejlig, stor og velmøbleret opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Hyggekrog til børnene med madrasser, puder mm. Huset er indrettet med 3 soveværelser, 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Yderligere 2 sovepladser på hems. Vaskemaskine og tørretumbler. Høj barnestol, barneseng, sandkasse og gynge til børnene. Et dejligt sommerhus beliggende i et område med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vrist
Video - Vrist Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !