Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vrist Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vrist
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vrist Vestjylland Danmark

Her finder I et virkelig godt beliggende sommerhus i sten, bygget i 1974 og total renoveret i 2006, så det i dag fremstår som et virkelig topmoderne sommerhus med en perfekt beliggenhed lige bag klitterne og godt i læ for vestenvinden. Fra grundens højeste punkt er der en flot udsigt over Vesterhavet og den virkelig gode badestrand, hvor der er mulighed for vandreture. Til huset hører såvel dejlig åben terrasse med muret grill som overdækket terrasse med diverse havemøbler. Trægulv i stuen og gulvtæpper på værelserne. Endvidere er der lyse, malede vægge og lofter. Dejligt badeværelse med bruser og gulvvarme. Det moderne køkken er kombineret med stuen og er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Dejlig, stor stue med pæne møbler, pejs med indsats, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt Playstation1. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Desuden solarium og kombineret vaskemaskine/tørretumbler til rådighed. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Carport, redskabsrum, trampolin og legeborg på grunden. Et virkelig dejligt sommerhus, der er beliggende i et attraktivt sommerhusområde. Tæt på havet og de mange andre aktivitetsmuligheder i området, bl.a. fiskeri, surfing, ridning eller en tur til den nærliggende større by Lemvig med alle dens shoppingmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vrist
Video - Vrist Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !