Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vester Husby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vester Husby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 123 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 650 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vester Husby Vestjylland Danmark

Moderne, 2-etages luksussommerhus bygget i kvalitetsmaterialer. Huset er bygget i sten i 2008 og ligger på en stor naturgrund. Til huset hører en stor, skøn, åben terrasse med diverse havemøbler. Fra huset og grunden er der en flot udsigt over klitterne og den skønne natur. Indvendig er der klinkegulv overalt, dog gulvtæpper på værelserne. På 1. sal er der trægulv. 2 lækre badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det ene er desuden indrettet med 2-pers. spa, vaskemaskine, tørretumbler og direkte adgang til husets sauna. Det moderne køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Smagfuldt indrettet og møbleret opholdsstue med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng i stueetagen samt 1 soveværelse, med dobbeltseng og lille stue med dobbelt sovesofa, ekstra TV og DVD-afspiller på 1. sal. Endvidere anneks med 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Endvidere forefindes solarium. Et flot sommerhus, der er beliggende i et område med gode muligheder for naturoplevelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vester Husby
Video - Vester Husby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !