Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vester Husby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vester Husby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 169 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vester Husby Vestjylland Danmark

Dette dejlige og hyggelige sommerhus i sten med stråtag samt swimmingpool, spa og sauna er beliggende på en stor naturgrund omgivet af træer og velegnet til boldspil. Huset er bygget i 1996 og totalt moderniseret i 2006. Til huset hører stor åben terrasse med havemøbler, 8 solvogne og Weber-grill. Indvendig er der gulvtæpper i stue og værelser samt opvarmede klinkegulve i gang og køkken. Vandskurede og malede vægge, lofterne er i lyst, ludbehandlet træ. Husets dejlige pool-afdeling indeholder swimmingpool (7 x 3 x 1,5 m) med energibesparende varmepumpe og 2-pers. spa. Fra pool-afdelingen er der adgang til bruseniche, sandwich-solarium og husets sauna. To gode badeværelser med opvarmet flisegulv og bruseniche. Godt køkken med fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital) og video. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringes), vaskemaskine, tørretumbler, barneseng (dyne og pude forefindes) og høj barnestol nævnes. Sandkasse, gynge, fodboldmål og volleyballnet på grunden. Huset indeholder desuden 4 gode soverum; 3 med dobbeltseng og 1 med dobbeltseng og køjeseng. Her er huset, som året rundt er et godt feriemål - også for 2 familier. Der er gode muligheder for gå- og cykelture i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vester Husby
Video - Vester Husby Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !