Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 97 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

I den dejlige Vesterhavsnatur, kun 350 m fra havet, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus. Huset er bygget i træ 2005 og er beliggende på en naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trævægge, -lofter og -gulve, dog klinker i badeværelse og gæstetoilet. Entré med klinker og gulvvarme. Her er der god plads til overtøj og sko. Luksuriøst badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og sauna. Gæstetoilet. Det funktionelle, åbne køkken med god bordplads er bl. a. udstyret med opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Velfungerende spisekrog. Opholdsstuen er indrettet med flot sofaarrangement, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller, brændeovn samt alkove, hvor I kan ligge og nyde den knitrende ild i brændeovnen. Husets sovepladser fordeler sig på 3 skønne soverum med gode senge, 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge samt alkove i stuen med 2 sovepladser. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Huset ligger kun 3 min. gang fra supermarked og torv med butikker og et spisested. I nærheden ligger endvidere hesteudlejning, Put & Take, stor legeplads, minizoo og lysstøberi, hvor I kan fremstille jeres egne lys.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !